percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Puma

Сортирай по
×

Сортирай по

Марка

Цена

лв.
лв.

Промоции

    Изтрий всички филтри

    Puma - динамика и свежест

     

    Световно известната марка Puma отдавна не се свързва само със спортисти и състезания. Следвайки изискванията на почитателите си, Puma  присъства много настойчиво на пазара на парфюмите. Така, без да изневерява на традициите си да е насочена към клиенти с активен начин на живот, марката създава ободряващи, свежи и подтикващи към приключения аромати за мъже и жени.

     


    Аромати

     

    Puma Animagical Woman е сладък и хармоничен цветно-плодов дамски аромат. Ароматът е създаден през 2010 г. и призовава към увлекателно и рисковано пътешествие по цветния и ярък Африкански континент. Сияеща композиция, пробуждаща инстинкти и чувства на ново ниво. Връхните ноти са представени от грейпфрут и лимон. Нотите на сърцето се състоят от водна лилия, фрезия и папая. Базовите ноти включват звученето на дървесни акорди и тъмен шоколад.

     

    Puma Jamaica 2 Woman е дамски цветно-плодов аромат, който символизира очарованието на безгрижната Ямайка. Излиза през 2008 г., като свеж и ободряващ аромат с дъх на цитруси, който дава сили за цял ден. Екзотичен коктейл с връхни ноти от розов грейпфрут, праскова и пъпеш. Сърдечни ноти от сливи, фрезии, жасмин и листа на теменужка. Нотите на базата включват акорди на пачули и ванилия.

     

    Puma Animagical Man е колоритен и екзотичен мъжки аромат, създаден през 2010 г. Парфюмът открива тайните на древните цивилизации и дава усещане за съприкосновение с магията на Африка. Този контрастен аромат подхожда на мъже, които гледат от увлекателната  и интересна страна на живота. Композицията започва с връхните ноти от зелен кардамон, прелива в сърцето от розмарин, грейпфрут и тоскански босилек и завършва  с дървесни акорди.

     

     

    Puma Green – мъжки аромат, на пазара от 2012 г. Отнася се към групата на водните папратови аромати. Напомня уханието на свежа зеленина. Прохладните акорди в началото са резултата от участието на ярките ноти на дървесина и зеленина. Изчистен мъжки парфюм без излишна агресия, създаден за активни личности. Нотите на сърцето са водни, с момина сълза и теменужка. Базата се състои от ванилия и кедър.

     

    История

     

    Историята на марката Puma започва през 1948 г., когато Рудолф Даслер се отделил от семейния бизнес и създал собствена компания – Puma. Интересното е, че по същото време неговият брат Адолф създава Adidas. Така братята с еднаква дейност, но различни фирми за спортни стоки стават основни конкуренти и това продължава през целия им живот.


    В продължение на много години марката за спортни дрехи и обувки Puma работи само за спортисти. През 1960 г., е създадено известното лого на фирмата. Знаменитата марка е съумяла да събере в себе си модата, духа на спорта и активния начин на живот. Всеки нов модел на Puma се отличава с първокласен дизайн и новаторски подход.


    Неповторимият дизайн на Puma намира отражение не само в дрехите, но и в парфюмерията. Парфюмите на Puma са енергични, съвременни, младежки, специално създадени за хората, които се наслаждават на живота. Флаконите напълно отразяват характера на ароматите с колоритен и необичаен дизайн.

    Категории

    Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

    Клиентите за нас

    4.8 от 5
    от над 5895 отзива
    4.7 от 5
    от над 728 отзива